Tahliye edilen Melek İpek, gözyaşları içinde çocuklarına kavuştu

Antalya’da 8 Ocak günü, evinde çıplak bir şekilde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kalan ve ardından eşi Ramazan İpek’i tüfekle vurup öldüren Melek İpek, 107 gün tutuklu kaldıktan sonra dün tahliye edildi ve çocuklarına kavuştu.

GÜNDEM 27.04.2021, 12:28 28.04.2021, 09:43
Tahliye edilen Melek İpek, gözyaşları içinde çocuklarına kavuştu

Kendisine uzun süredir şiddet uygulayan eşini öldüren ve 107 gün tutuklu olarak yargılanan Melek İpek’in tahliyesine karar verildi.

Gözyaşları içinde kızlarına sarıldı

Kendisine şiddet uygulayan eşini tüfekle öldüren Melek İpek, 107 günün ardından dün tahliye edildi. Cezaevinden çıkan Melek İpek’i, yakınları ve kızları karşıladı. Kızlarını görüp sarıldığı esnada duygulu anlar yaşayan Melek İpek, gözyaşlarını tutamadı. 

Yanında olan ve destek olan herkese teşekkürlerini ilettiğini söyleyen Melek İpek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok güzel bir şey, bunu tarif etmek mümkün değil. Bunların yaşanmasını hiç istemedim. Benim yanımda olan ve şu ana kadar destek olan herkese çok teşekkür ederim. Böyle bir kararı bekliyordum. Sadece böyle kısa bir süre içinde olacağını beklemiyordum. Artık eve gittiğimde kızlarımla beraber uyuyabileceğim.”

“Melek’in hayatında yeni bir sayfa”

Tahliye edilen Melek İpek’in avukatı olan Ahmet Onaran, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

“İlk duruşmadan bu yana 41 gün geçti. Olağanüstü bir çabayla 26 tanık dinlendi. Bu süreçte bilirkişi raporları incelendi. Bugün ise 41. gün. Melek tutuklanalı 107 gün oldu ama bugün 41. günde tahliye kararını alabildik. Zafer kazanmış sayılmayız. Çünkü olanları bütün kamuoyu biliyor. Melek için artık yeni bir sayfa açıldı.”

Yorumlar (0)