Taciz atışı yapan 3 terörist etkisiz!

Millî Savunma Bakanlığı, Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 3 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 08.01.2021, 16:20 09.01.2021, 15:24
Taciz atışı yapan 3 terörist etkisiz!

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Salıhlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesine silahlarla taciz atışları düzenleyen bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 3 teröristin etkisiz duruma getirildiğini kaydetti.

Millî Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan yazılı açıklamada, Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde olduğu gibi TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) tarafından düzenlenen Fırat Kalkanı Herakâtı bölgesine yönelik de bölücü terör örgütü PKK/YPG tarafından sızma ve saldırı girişimlerinde bulunulduğunu ancak Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde olduğu gibi Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesinde de sızma ve saldırı girişimlerine izin ve fırsat verilmeyeceğinin altı çizildi.

Emniyet, güven ve huzurun teminatı olan kahraman Türk komandolarının, Fırat Kalkanı Harekâtı bölgesine yönelik taciz atışı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 3 teröristin etkisiz duruma getirildiğini bildirdi. 

Yorumlar (0)