'Süt banyosu' ve 'dönerle dans'tan sonra, şimdi de 'çürümüş meyve suyu'

Sosyal medya platformlarında, Adana’da çekildiği öne sürülerek paylaşılan bir videoda, büyük bölümü çürümüş olan portakalın meyve suyu yapmak üzere kepçe ile üretim tesisine taşındığı görüldü. İnceleme başlatan valilik, çürümüş meyveler ile meyve suyu yapılmadığını açıkladı.

GÜNDEM 20.02.2021, 18:46 21.02.2021, 14:17
'Süt banyosu' ve 'dönerle dans'tan sonra, şimdi de 'çürümüş meyve suyu'

Adana’da çürümüş vaziyetteki meyvelerle meyve suyu yapıldığı öne sürülen videoya ilişkin Adana Valiliği tarafından açıklama yayımlandı. Söz konusu açıklamada, “Ürünlerin meyve suyu imalatı için satılmadığı, toplum salığını tehdit edici bir unsurun bulunmadığı belirlendi.” ifadeleri kullanıldı.

'Süt banyosu' ve 'dönerle dans'tan sonra...

Sosyal medya platformlarında paylaşılan 'süt banyosu' ve 'dönerle dans' videolarının akabinde, şimdi de büyük çoğunluğu çürümüş portakalın meyve suyu yapımı için kepçe ile tesise taşındığı video yayımlandı.

Görüntülerin haber olması üzerine Adana Valiliği'ne bağlı ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Gerçekleştirilen incelemede, görüntülerin çekildiği yerin Yüreğir ilçesine bağlı olan Bahçelievler Mahallesi'nde olduğu belirlendi. Bahse konu tesise incelemeye giden ekipler, çürümüş vaziyetteki meyvelerle meyve suyu yapılmadığını tespit etti.

Yorumlar (0)