Suriye'den acı haber: 2 şehit

Suriye’nin Azez kasabasında YPG/PKK'lı teröristlerin saldırısı neticesinde özel harekat polisleri Fatih Doğan ve Cihat Şahin şehit düştü, 2 özel harekat polisi de yaralandı.

GÜNDEM 10.10.2021, 21:30 11.10.2021, 00:43
Suriye'den acı haber: 2 şehit

Devriye görevini gerçekleştiren özel harekat timinin bulunduğu zırhlı araca Suriye'nin Azez kasabasında YPG/PKK'lı teröristler tarafından güdümlü füze saldırısı düzenlendi. Saldırıda 2 polis özel harekat şehit düşerken, 2 polis ise yaralandı. Acı haberi İçişleri Bakanlığı duyurdu. 



2 şehit

İçişleri Bakanlığı, Fırat Kalkanı bölgesinde zırhlı araca PKK/YPG terör örgütü tarafından güdümlü füzeyle gerçekleştirilen saldırı neticesinde 2 özel harekat polisi şehit düştü, 2'si yaralandı.

İçişleri duyurdu

Bakanlık tarafından gerçekleştirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Fırat Kalkanı bölgesinde bulunan Azez’de zırhlı araca PKK/YPG terör örgütü tarafından Tel Rıfat'tan güdümlü füze ile düzenlenen saldırı neticesinde, 'Suriye Görev Gücü'nde görev yapan 1 özel harekat polisimiz şehit düşmüş, 1’i ağır olmak kaydıyla 3 özel harekat polisimiz yaralanmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralı polislerimize ise acil şifalar diliyoruz. Türk milletinin başı sağ olsun."

İçişleri'nin açıklamasının ardından şehit sayısı 2'ye yükseldi. Acı haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. 



Elazığlı şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı

Şehit olan Cihat Şahin’in Elazığ’da bulunan baba ocağına acı haber ulaştı. Şehidin baba evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.





















Yorumlar (0)