Sultangazi’de sokak savaşı! Polisten biber gazlı müdahale

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bulunan iki farklı tekstil işletmesinin sahipleri ve çalışanları, park anlaşmazlığı sebebiyle birbirine girdi. Polis ekiplerinin biber gazı kullanmak zorunda kaldığı kavga, bölgede büyük korku yarattı. 

GÜNDEM 28.06.2022, 17:36 29.06.2022, 17:58
Sultangazi’de sokak savaşı! Polisten biber gazlı müdahale

Edinilen bilgiye göre olay, saat 14.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. Bir süredir bölgede park anlaşmazlığı yaşayan iki ayrı tekstil firmanın sahipleri ve çalışanları, bir kez daha aynı konu sebebiyle tartışma yaşamaya başladı. Tartışma esnasında bir kişinin karşı tarafa ait araca zarar vermesi sonrası gerginlik daha da arttı. 

Bir kişi yaralandı

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, şahıslardan biri tarafından havaya 3 el ateş edildi. Silah seslerinin yükselmesi sonrası bölgede büyük korku yaşandı. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, uzun süre iki grubu ayırmaya çalıştı. Ekiplerin biber gazı kullanmak zorunda kaldığı kavgada bir kişi yaralandı. 

Birbirlerinden şikâyetçi olmadılar

Yaralanan vatandaş, bölgeye sevk edilen ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Öte yandan olayların ardından tekstil işletmelerindeki çalışmalara ara verildi. İşletmede görevli personeller ise tek tek evlerine gönderildi. Olaya karıştığı tespit edilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. İki tarafın da şikâyetçi olmaması sebebiyle ifadeleri alınan şahıslar serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)