Süleyman Soylu'dan Pervin Buldan'a filmli gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yaptığı sosyal medya düzenlemesi paylaşımına Dağ 2 filminden bir alıntıyla yanıt verdi.

GÜNDEM 01.07.2020, 23:50
Süleyman Soylu'dan Pervin Buldan'a filmli gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medya düzenlenmesine yönelik açıklamalarının ardından attığı 'Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk' yorumunu alıntılayarak yaptığı paylaşımda, Dağ 2 filminden bir alıntıyla Buldan'a yanıt verdi. 

Süleyman Soylu'dan Pervin Buldan'a Dağ 2 filmiyle yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nın sonunda sosyal medya düzenlemesine ilişkin yaptığı açıklamanın ardından muhalefet partileri sosyal medya hesaplarından çeşitli eleştirilerde bulunmuşlardı.

HDP'li Pervin Buldan'da sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti lideri Akşener'den Netflix'e erişim engeli gelmesine dair yaptığı eleştiriden alıntıladığı tweet'i yeniden alıntılayarak 'Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk' yorumunu yaptı. 

Süleyman Soylu'da bu tartışmaya katılan isimler arasında oldu. Bakan Soylu, Pervin Buldan'ın bu tweet'ini alıntılayarak "Önemli olan iki şey var arkadaşlar... Vatan ve yanınızdaki adam" paylaşımıyla Dağ 2 filminden bir alıntıyla yanıt verdi.

Yorumlar (0)