Süleyman Soylu: Can kaybımız 10 oldu

Giresun'daki arama kurtarma çalışmalarını yerinde yönlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, can kaybının 10'a yükseldiğini açıkladı. Soylu, 5 kayıp kişiyi arama çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

GÜNDEM 30.08.2020, 13:14
Süleyman Soylu: Can kaybımız 10 oldu

Giresun'da meydana gelen sel felaketinin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarına dair bilgi veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, can kaybı sayısının an itibarıyla 10'a yükseldiğini belirterek, hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

5 kişi için arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü, buluncaya kadar da arama kurtarma çalışmalarının devam edeceğini belirten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, arama kurtarma çalışmalarının yürütüldüğü Tirebolu ilçesindeki Harşit Çayı kenarında gazetecilerin sorularını cevaplandırırken, resmi ve sivil herkesin büyük gayret gösterdiğini ifade etti.

Arama kurtarma faaliyeti yürüten ekiplerin bir dakika bile boş durmadıklarının altını çizen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, helikopterlerin, sahil güvenlik ekiplerinin ve tüm arama kurtarma ekiplerinin ellerindeki bütün teknolojik imkanları kullanarak büyük gayret içinde olduklarını söyledi.

Kısa süre önce bir kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla toplam vefat sayısının 10'a yükseldiğini açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet dileyerek, kayıp 5 kişinin bulunması için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Yorumlar (0)