Suç örgütüne operasyon: Çok sayıda gözaltı

İstanbul merkezli silahlı suç örgütüne yönelik geniş çaplı operasyon gerçekleştirildi. Birçok ilde düzenlenen şafak baskınlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

GÜNDEM 14.02.2020, 09:23
Suç örgütüne operasyon: Çok sayıda gözaltı

İstanbul’da silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul genelinde yapılan eşzamanlı operasyonlarda çok sayıda adrese şafak baskın düzenlendi. Polis Özel Harekâtın da (PÖH) destek verdiği operasyonda çok sayıda zanlı gözaltına alındı.

Çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne üye oldukları ileri sürülen şüphelilere yönelik operasyon düzenleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir takip ettikleri örgüte yönelik Pendik, Gaziosmanpaşa ve Küçükçekmece ilçelerinde olmak üzere İstanbul genelinde şafak baskını düzenledi.

Çok sayıda farklı adrese eş zamanlı düzenlenen şafak baskınlarında, Polis Özel Harekat (PÖH) ekipleri koçbaşı ile içeri girdi. Şüpheliler yakalanırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri evde silahlı suç örgütüne üye oldukları belirtilen zanlıları gözaltına aldı. Adreslerde aramalar yapıldı.

Baskın yapılan adreslerden biri de Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Leylek sokakta bulunan bir apartmandı. Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerinin desteğiyle içeri giren İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, evde arama yaptı. Yapılan aramanın ardından bir zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yorumlar (0)