Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: “Muhalefet Partisi Lideri, PKK’nın ağına düşüp mekan basmaz” 

TÜİK binasına alınmayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun bu durumu sosyal medya hesabından duyurmasının ardından ilk tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Soylu, Muhalefet Partisi Lideri’nin organize suç örgütlerine, DHKP-C'ye ve PKK’ya uyup da mekan basamayacağını ifade etti. 

GÜNDEM 03.12.2021, 13:57 04.12.2021, 12:07
Soylu’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: “Muhalefet Partisi Lideri, PKK’nın ağına düşüp mekan basmaz” 

Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah kasım ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından Türkiye İstatistik Kurumu’na gitmiş fakat heyetiyle birlikte gittiği binanın kapısından içeri alınmamıştı. Bunun üzerine TÜİK binası önünde basın açıklamasında bulunan Kılıçdaroğlu, kurum hakkında çarpıcı değerlendirmelerini dile getirdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kuruma randevusuz gitmesi karşısında ise tepki veren ilk kişi Süleyman Soylu oldu. 



“Suç örgütlerinin ağına düşüp mekan basmaya gitmez” 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’na olan tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Bir Muhalefet Partisi liderinin PKK’nın ağına düşüp de mekan basmaya gidemeyeceğini ifade eden Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi Lideri’nin ehliyetini kaybetmiş bir kişi olduğunu ve partidekilerin de bu durumu istismar eden kişilerden oluştuğunu belirtti. 

Süleyman Soylu’nun ilgili paylaşımı şu şekildeydi: 



Yorumlar (0)