Soylu, Netflix'i topa tuttu: Hep aynı şey!

Fatih Yeşildirek'te esnafla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim gündemine dair konuştu, Netflix'i topa tuttu. Netflix'teki yayınlarda eşcinsellik propagandasının yapıldığını kaydeden Soylu, "Aile yapımızı ortadan kaldırmak istiyorlar." dedi.

GÜNDEM 22.05.2023, 16:04 22.05.2023, 16:23 Hakan Öksüz
Soylu, Netflix'i topa tuttu: Hep aynı şey!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'da ziyaretlerde bulunuyor. Fatih Yeşildirek'te yer alan Tarakçı Cafer Sokak'ta esnafla kahvaltı eden Soylu, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini kaydetti. 

Salgın, orman yangını ve depremle mücadele edildiğini ve ağır bedeller ödendiğini söyleyen Soylu, dijital yayın platformu Netflix'e değinmeden geçmedi. Türkiye'nin kendi geleneklerinden ayrılması için Batı'nın yıllardır bir mücadelenin içinde olduğuna vurgu yapan Soylu, "Bunu önce Dallas gibi televizyon dizileriyle yaptılar. Şimdi de Netflix diye bir şey çıktı." ifadelerini kullandı.

"İllaki eşcinsellikle ilgili bir şeyler oluyor"

Netflix'te yayınlanan her filmde ve dizide eşcinselliği iyi göstermeye çalışan bir durumun bulunduğunu kaydeden Soylu, "İllaki eşcinsellikle ilgili bir şeyler oluyor oradaki filmlerde. Aile yapımızı ortadan kaldırmak istiyorlar ama işler tersine dönmeye başladı. Eski CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun güzel pankartlar yazdığını görüyoruz. 'Allah'ın izni ile daha bitmedi' yazmış. Onları buraya kadar getirmişsek şükürler olsun." dedi.

Yorumlar (0)