Soylu "Kaldı 445" dedi, 2 daha gitti!

Şırnak ve Elazığ'da düzenlenen operasyonda 4 terörist etkisiz hâle getirildi. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörün Türkiye'nin kaderi olmaktan çıkacağını belirterek, "Yurt içi terörist sayısı 445’e indi" dedi. Soylu'nun açıklamasından kısa süre sonra 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Kaldı: 443!

GÜNDEM 09.06.2020, 10:05
Soylu "Kaldı 445" dedi, 2 daha gitti!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Şırnak ilinin Silopi ve Elazığ ilinin Arıcak ilçesi kırsalında Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ve Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 4 terörist etkisiz hale getirildi.

JÖH PKK terör operasyonu

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsalındaki 2 teröristin silahlarıyla etkisiz hale getirildiği, Elazığ'ın Arıcak ilçesi Göresedağı bölgesinde çıkan çatışmada da, 2 teröristin silahlarıyla ölü olarak ele geçirildiği bildirildi.

Jandarma Özel Harekat PKK operasyonu

Soylu: Kaldı 445

4 teröristin etkisiz hâle getirildiğini Twitter hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son sayı ile birlikte yurt içi terörist sayısının 445’e düştüğünü belirterek, "Terör bu ülkenin kaderi olmaktan çıkıyor inşallah." dedi.

2 terörist daha! Kaldı 443

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu açıklamasından kısa süre sonra Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında 2 terörist daha silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Jandarma Özel Harekat terör operasyonu

İçişleri Bakanlığının bugün bildirdiği etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 6 oldu.

Yorumlar (0)