Soylu'dan canlı yayın yorumu: "Aldatıldık"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yıldırım-İmamoğlu canlı yayınına ilişkin, "Moderatör, Binali ağabeyle işi salmak için telefonla konuşuyor. Tam bir tezgah, öbür adayla da oturuyor otelde saatlerce bu işin provasını gerçekleştiriyor, hepimiz aldatıldık." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 18.06.2019, 18:53
Soylu'dan canlı yayın yorumu: "Aldatıldık"

Deniz Ticaret Odası buluşmasına katılan Süleyman Soylu, Sahil Güvenlik Komutanlığının 37. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

S-400 KONUSU

Soylu, S-400 konusuna ilişkin, "İmkanımız var, parayı basar alırız. Özgürlük ve bağımsızlığımızı satın alıyoruz. Ben ne yaptığımızı biliyorum. Siz de biliyorsunuzdur. S-400 bizim özgürlüğümüz ve bağımsızlığımızdır. Koruyoruz evimizi." diye konuştu.

"GÖZÜNÜ KARARTMIŞ BİR KİTLE VAR"

Gözünü İstanbul seçimi için karartmış bir kitle olduğunu söyleyen Soylu, "100'e yakın sandıkta İstanbul'un her tarafında bir koordinasyon yapacaksın ve bunu sağlayacaksın, böyle siyasette kolay bir iş değildir. Biz hiç görmedik siyasi hayatımızda. Devlet zoruyla yapılabilir o da zorba seçim olur yani. Devlet zoruyla yapılır başka türlü yapılamaz." ifadelerini kullandı.

"SAATLERCE BU İŞİN PROVASINI YAPTILAR"

Yıldırım-İmamoğlu canlı yayınına ilişkin de konuşan Bakan Soylu, "Geçen akşam herkesin gözü önünde oldu; bir televizyon programına çıkıyorsunuz. Başından itibaren taraflılık çok net kimse sesini çıkarmıyor. Milletin ihbarı olmasa biz bunu anlayamayacağız. Böyle bir şey olabilir mi? Moderatör, Binali ağabeyle işi salmak için telefonla konuşuyor. Tam bir tezgah, öbür adayla da oturuyor otelde saatlerce bu işin provasını gerçekleştiriyor. Hepimiz aldatıldık. Bir özür hakkı yok mu? Niye insanlar tepki göstermiyor? Eğer bu işi söyleyemeyeceksek, 3-5 tane gazeteciye bırakacaksak yapmayalım bu işi." dedi.

Yorumlar (0)