Soylu: Çav Bella dinletene caminin dibinde ezan dinletiriz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de bulunan bazı camilerin hoparlörlerine sızılarak "Çav Bella" ve "Yuh Yuh" şarkılarının çalınmasına ilişkin, "Yapanı buluruz, ona da caminin dibinde ezanı dinletiriz." açıklamasını yaptı. 

GÜNDEM 23.05.2020, 11:33 23.05.2020, 11:35
Soylu: Çav Bella dinletene caminin dibinde ezan dinletiriz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de bulunan bazı camilerin hoparlörlerine sızılarak, "Çav Bella" ile Selda Bağcan'ın "Yuh Yuh" şarkısının çalınmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Soylu, katıldığı bir programda, "Böyle bir ahlaksızlık beklenmez. Böyle bir inançsızlık beklenmez. Böyle bir dine karşıtlık beklenmez. Bu Ramazan ayında milletin bu konudaki düşüncelerine inançlarına saldırı beklenmez." ifadelerini kullandı. 

Olayın faillerinin bulunacağına dikkat çeken Soylu, "Ama biz birçok şeyin hakkından geldik. Bunun da hakkından geliriz, buluruz yani. Buluruz, ona da caminin dibinde ezanı dinletiriz." dedi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, yaşanan olayların ardından soruşturma başlatmıştı. İçişleri Bakanlığı da konuya müdahil olan kişilerin yakalanması amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar (0)