Sızmaya çalışan 7 terörist etkisizleştirildi!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), TSK'nın harekât alanlarından Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızma ve saldırı girişiminde bulunan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 7 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 06.01.2021, 11:04 07.01.2021, 10:47
Sızmaya çalışan 7 terörist etkisizleştirildi!

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'de icra edilen Barış Pınarı Harekâtı'nın sınırları içine sızmak ve saldırı girişiminde bulunmak isteyen bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 7 teröristin etkisiz duruma getirildiği bilgisini verdi.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan bilgilendirme amaçlı açıklamada, kahraman ve yiğit Türk komandolarının Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde bir saldırı düzenleme planı yapan ve sızma girişimine kalkışan terör grubunu engellediği ve PKK/YPG terör örgütü mensubu 7 teröristi, emellerini gerçekleştirme yolunda daha ilk adımı bile atamadan etkisiz duruma getirdiğini bildirdi.

Millî Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'deki harekat icra alanlarında sağlanan güven, emniyet, huzur, barış ve istikrar ortamına zarar verilmesine fırsat ve izin verilmeyeceğinin altını çizdi.

Yorumlar (0)