Sızma girişimi! 4 terörist etkisizleştirildi

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızma girişiminde bulunan PKK/YPG mensubu 4 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

GÜNDEM 30.11.2020, 10:09 01.12.2020, 10:15
Sızma girişimi! 4 terörist etkisizleştirildi

MSB (Millî Savunma Bakanlığı), Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen ve terör örgütlerinden arındırılan Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızmak isteyen PKK/YPG mensubu 4 teröristin bir daha kimse hakkında kötülük düşünemeyecek duruma getirildiğini bildirdi.

Millî Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada huzur ve güven ortamının bozulmasına izin verilmeyeceğinin altı çizilerek, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sağlanan güven ve huzur ortamını bozmak amacıyla Barış Pınarı Harekâtı bölgesine sızma girişiminde bulunan terör örgütü PKK/YPG mensubu 4 teröristin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman komandoları tarafından başarılı bir operasyon sonucu etkisiz duruma getirildiği bilgisi verildi.

Millî Savunma Bakanlığı, son terörist etkisiz duruma getirilinceye ya da teslim olup yaşamayı tercih edinceye kadar operasyonların aralıksız devam edeceği, sağlanan huzur ve güven ortamlarının bozulmasına da izin verilmeyeceği hatırlatmasında bulundu.

Yorumlar (0)