Siyasilerin 19 Mayıs mesajları

TBMM çatısı altında toplanan siyasiler, günün anlam ve önemine dair mesajları yayınlamaya devam ederken öne çıkan ana fikir hep aynı: bağımsızlık, birlik, beraberlik ve mücadele. İşte sizin için derlediğimiz, siyasilerden öne çıkan paylaşımlar…

GÜNDEM 19.05.2022, 12:17 19.05.2022, 13:25
Siyasilerin 19 Mayıs mesajları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda yurt, bağımsızlık ve gençlik için mesajlar veriliyor. Birlik ve beraberlik yolunda sosyal medya hesaplarını kırmızı-beyaz paylaşımlarla donatan isimlerin arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında bulunan siyasiler de yer alıyor. Bazı siyasiler ve belediye başkanları bugüne özel olarak canlı program yapmayı tercih ederken bazıları ise günün anlam ve önemine dair sözler, videolarla paylaşımda bulunuyor.



Gençliğe mesajlar veriliyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez topraklarında yetişen gençlere yönelik mesajlarını art arda yayınlayan siyasilerin paylaşımlarından öne çıkan cümleler çoğunlukla bağımsızlık yolunda mücadele etmeye, Mustafa Kemal Atatürk tarafından yakılan istiklal meşalesini söndürmemeye yönelik. Varlığını Türk siyasi tarihine yazdıran isimlerin Twitter hesaplarından paylaştıkları mesajlardan öne çıkanlar şu şekilde: 








































Yorumlar (0)