Şişli’de vahşet! Eski sevgilisini ve onunla yaşayan kişiyi katletti

İstanbul Şişli’de bulunan apartmana elindeki silahla giren 34 yaşındaki Yavuz Selim Bektaş, eski sevgilisi ve onunla birlikte aynı evde yaşayan kişiyi öldürdükten sonra intihar etti.

GÜNDEM 27.05.2022, 11:51 27.05.2022, 14:48
Şişli’de vahşet! Eski sevgilisini ve onunla yaşayan kişiyi katletti

Edinilen bilgilere olay, sabah saatlerinde yaşandı. Eski sevgilisi Beril Varol ve onunla birlikte yaşayan 29 yaşındaki Ömer Akın’ı öldürmek üzere Fulya’da bulunan apartmana giren Yavuz Selim Bektaş, dairede terör estirdi. 24 yaşındaki Beril Varol ve onunla birlikte yaşayan Ömer Akın’a kurşun yağdıran zanlı, ardından intihar etti.



3’ü de olay yerinde hayatını kaybetti

Peş peşe silah seslerinin duyulması sonrası bölgede büyük panik yaşandı. Apartman sakinleri, polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istediler. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, dairenin içine girdiklerinde 3 cansız beden ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde 3 kişinin de yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından dairede incelemeler gerçekleştirildi.  


Beril Varol

Beril Varol, İBB’de harita mühendisliği yapıyordu

Silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Beril Varol’un İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde harita mühendisliği yaptığı öğrenildi. Yavuz Selim Bektaş’ın uzun bir süredir Beril Varol’u rahatsız ettiği ve genç kadının sık sık polis merkezine giderek şikâyette bulunduğu ortaya çıktı. 


Yavuz Selim Bektaş

Mahkeme, zanlı hakkında 3 kez uzaklaştırma kararı vermişti

24 yaşındaki Varol’un, eski sevgilisi Yavuz Selim Bektaş hakkında mahkemeden 3 kez uzaklaştırma kararı çıkarttığı tespit edildi. Olay sonrası bir açıklama da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir taziye mesajı paylaşan İmamoğlu, “Acı içerisindeyiz ve öfkeliyiz. Maalesef erkek şiddeti, genç bir çalışanımız olan Beril Varol’u bizlerden kopardı. Bu şiddet, bu zihniyet artık son bulmalı” ifadelerini kullandı. 






Ömer Akın

Yorumlar (0)