Şişli’de akıl almaz olay! Kadına sokak ortasında tokat attı

İstanbul’un Şişli ilçesinde sokakta yürümekte olan bir kadına arkadan gelen bir şahıs tarafından tokat atıldı. Bölgedeki vatandaşların da olaya müdahil olması sonrası tokat atan şahıs uzun süre darp edildi. 

GÜNDEM 19.06.2022, 13:04
Şişli’de akıl almaz olay! Kadına sokak ortasında tokat attı

Şişli’de geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olay, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Sokakta yürümekte olan bir kadına, arkadan gelen bir şahıs tarafından tokat atıldı. Olayın ardından yine aynı yol üzerinde yürüyen bir başka kadın duruma tepki gösterdi. Kadının tepki göstermesi sonrası bölgedeki vatandaşlar da olaya müdahil oldu. Tokat atan şahsı yakalayan bölge esnafları, kendisini ara sokağa çekerek uzun süre darp etti. Tokat atan zanlı ise kadının eşi olduğunu iddia etti. 

Emniyete herhangi bir şikâyet başvurusu yapılmadı

Edinilen bilgiye göre, ara sokağa çekilerek uzun süre darp edilen şahıs, eşiyle arasında bazı tartışmalar yaşandığını, o sebeple sinirlerine hâkim olmadığını söyledi. Arbede esnasında bir başka vatandaşın da tokat atan adama uçan tekmeyle saldırdığı görüldü. Uzun süre darp edilen şahıs, ardından eşi olduğunu iddia ettiği kadınla birlikte başka bir yöne giderek bölgeden uzaklaştı. Konuyla ilgili emniyete herhangi bir şikâyet başvurusunun yapılmadığı öğrenildi. 

“Sanırım Türk değillerdi”

Yaşanan olaya ilişkin açıklamalarda bulunan bölge esnaflarından Abdullah Çabas, “Kadın önde gidiyordu, adam arkadaydı. Sonra galiba bir sözlü tartışma oldu. Adam arkadan gelip kadına tokat attı. Bunun üzerine aynı yolda yürüyen başka bir kadın bağırmaya başladı. Tokat atan adama tepki gösterdi. Kadın bağırınca bölgedeki diğer vatandaşlar da olaya karıştı. Adamı ara sokağa doğru çekip uzun süre darp ettiler. Adam arbede esnasında kadının eşi olduğunu söylemiş. Ne kadar doğru olduğunu biz de bilmiyoruz. Dakikalarca darp edildikten sonra bir yolunu bulup oradan çıkmayı başardı. Ardından eşi olduğunu iddia ettiği kadını da alıp başka yöne doğru gittiler. Sanırım Türk değillerdi. Tam emin değilim ama Japon ya da Çinli gibime geldiler. Bölgedeki iş yerlerinin kamera kayıtlarında da zaten her şey ortada. Sokak ortasında böyle bir tokat olayı olunca buradaki esnaf arkadaşlarımız da kendilerine hâkim olamadı” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)