Şırnak Valiliği'nden MHP'li İlhan ile ilgili açıklama

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 'İstanbul'da terör saldırısı düzenleyen terörist ile gerçekleştirilen görüşmede MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan'ın adına kayıtlı GSM hattının kullanıldığı' iddiasına ilişkin olarak 'GSM hattının İlhan tarafından kullanılmadığı' belirtildi.

GÜNDEM 15.11.2022, 22:55 16.11.2022, 14:17
Şırnak Valiliği'nden MHP'li İlhan ile ilgili açıklama

Valilik, evvelki gün İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist Ahlam Albashir ile MHP Güçlükonak İlçe Başkanı İlhan arasında telefon görüşmesi yapıldığı iddialarına dair gerçekleştirdiği açıklamada, GSM bayisi tarafından hattın yasa dışı yollarla üçüncü şahsa verildiğini bildirdi.

"GSM hattı İlhan tarafından kullanılmıyor"

Bahse konu açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"GSM hattının, MHP'li İlhan adına Cizre ilçesindeki bir GSM bayisince illegal yollarla çıkarılarak hattın üçüncü bir şahsa verildiği ve bahse konu GSM bayisinin yasa dışı faaliyetlerden ötürü daha evvel kapatıldığı, mevzubahis GSM hattının İlhan tarafından kullanılmadığı, İlhan’ın ifadesinin Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınmasının ardından serbest bırakıldığı, kamuoyuna duyurulur."

"Yasal yollara başvuracağım"

Konuya ilişkin olarak basın açıklamasında bulunan İlhan, şöyle konuştu:

"Rızam ve bilgim dışında GSM operatörü üzerinden benim adıma bir hat çıkarılmış. Jandarmanın daveti üzerine ifade vermek için gittim. Partim ve şahsımı yıpratmaya yönelik olarak dezenformatif haber için bütün yasal yolları kullanacağım."

Yorumlar (0)