Şırnak'tan acı haber: 1 asker şehit

MSB, Şırnak'a bağlı Cizre ilçesinde terör örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen havan saldırısı sonucunda 1 askerin şehit düştüğünü duyurdu.

GÜNDEM 02.02.2022, 21:53 03.02.2022, 15:38
Şırnak'tan acı haber: 1 asker şehit

MSB, Şırnak'a bağlı Cizre ilçesinde 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) tarafından gerçekleştirilen açıklamada, “Şırnak'a bağlı Cizre ilçesindeki bir sınır karakolumuza terör örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen havan saldırısı neticesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Er Tarık Tarcan şehit düşmüştür. Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, TSK ile asil milletimize sabır ve başsağlığı temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Eskişehir'e şehit ateşi düştü

Tarcan'ın Eskişehir'de ikamet eden babası Hilmi Tarcan ve annesi Günay Tarcan’a askeri heyet kahreden haberi verdi. Mamure Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi üzerinde bulunan şehidin babaevinin penceresi bayraklarla donatılırken, evin önüne ise taziye çadırı kuruldu. Tarcan’ın cenazesinin bu gece saatlerinde kente getirileceği ve yarın öğle saatlerinde Reşadiye Camisi'nde eda edilecek cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

Tarcan’ın 2019'da üniversiteden mezun olduğu ve askerliğini tamamlamasına 20 gün kaldığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)