Sıra kibritlere geldi!

Pençe-Kaplan Operasyonu'nda kahraman komandoların pençesinden kurtulmak için silahlarını bırakarak arkalarına bile bakmadan kaçan PKK'lı teröristlerden geriye kalanlar gösterildi.

GÜNDEM 11.10.2020, 17:14
Sıra kibritlere geldi!

Millî Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının Türkiye gündeminden çıkarmak için kesintisiz düzenlediği operasyonlarla başlarını inlerinden çıkaramaz duruma gelen bölücü hainler, ağır zayiatlarının acısını ormanlardan çıkarıyor.

Batı medyasının ve bazı sözde Türkiye medyasının "dağda yere izmarit bile atmıyorlar" diyerek güzelleme yaptığı bölücü terör örgütü PKK'ya bir tokat Millî Savunma Bakanlığından bir tokat İçişleri Bakanlığından geliyor.

Yediği tokatlarla ayağa kalkamaz duruma gelen örgüt, "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" ismi verilen PKK'nın "o çocuklarının" eliyle Hatay'ın dört bir yanını ateşe veriyor.

Silah ve mühimmatlar toplanıyor

Pençe-Kaplan Operasyonu'nu sürdüren Türk Silahlı Kuvvetleri, kahraman Mehmetçiğin ele geçirdiği bölücü terör örgütü PKK'ya ait silah ve mühimmatların fotoğraflarını yayımladı.

MSB'den (Millî Savunma Bakanlığı) yapılan açıklamada Irak'ın kuzeyindeki PKK unsurlarının bulunup etkisiz hâle getirilmesi için başlatılan Pençe-Kaplan Operasyonu'nun sürdüğünü bildirdi.

Bakanlık, bölgede görevli kahraman komandoların hain terör örgütü PKK'dan ele geçirdikleri çok sayıda silah, mühimmat ve yaşam malzemesinin fotoğraflarını yayımladı.

Millî Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda ele geçirilenler şu şekilde sıralandı:

- 32 adet AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği
- 2 adet RPG-7 roketatar
- 1 adet tabanca
- 109 adet el bombası
- 2 adet EYP
- 24 adet Doçka mühimmatı
- 80 adet havan mühimmatı
- 400 adet 7,62 mm PKMS makineli tüfek mühimmatı
- 29 adet Zagros mühimmatı
- 3 adet 7,62 mm PKMS makineli tüfek namlusu
- 250 kg TNT
- Çok sayıda muhtelif yaşam malzemesi

Yorumlar (0)