Sincan’da facia: Okul servisi evin içine girdi

Ankara Sincan’da, içinde çok sayıda öğrencinin bulunduğu okul servisi, yoldan çıkarak bölgedeki bir evin duvarına çarptı. 

GÜNDEM 09.05.2022, 11:48 10.05.2022, 09:19
Sincan’da facia: Okul servisi evin içine girdi

Edinilen bilgiye göre, kullandığı servis aracında Etimesgut Halil İnalcık Anadolu Lisesi öğrencileri bulunan şoför Ramazan K., Saraycık Mahallesi’nde seyir halindeyken bir anca aracın kontrolünü kaybederek bölgedeki bir evin duvarına çarptı. Meydana gelen kazada, servis aracında bulunan 10 öğrenci yaralandı. O sırada evin içinde olan ve duvar kenarında uyuyan ev sahibi Şeref Sürücü de bir diğer yaralanan isim oldu. 

3 yaralının tedavisine hastanede devam edilecek

Yaşanan kaza sonrası bölgedeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından ev sahibi ve yaralı 2 öğrencinin tedavisine hastanede devam edilmesine karar verildi. 

“Ben ilk başta gaz borusu patladı, büyük bir patlama yaşıyoruz zannettim”

Kaza anında evin içinde bulunan Satı Sürücü, büyük bir korku yaşadıklarını ifade ederek, “Çok büyük bir gürültü oldu. İlk başta ne olduğunu anlamadık. Evde uyuyorduk o sırada. Bir anda duvar içeri göçtü. Ben ilk başta gaz borusu patladı, büyük bir patlama yaşıyoruz zannettim. Eşim duvar kenarındaydı. Kafasında ve ayağında ciddi yaralanmalar var. Çocuklarımda çok şükür bir problem yok. Şimdi hastaneye gidip eşimin durumunu takip edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)