Sinan Oğan'dan 'ikinci tur' açıklaması

Sinan Oğan, "Seçimlerin ikinci tura kalmasını büyük bir olasılık olarak görüyoruz. Atatürkçüler ve Türk milliyetçileri bu seçimin kilididir." dedi.

GÜNDEM 14.05.2023, 23:20
Sinan Oğan'dan 'ikinci tur' açıklaması

Cumhurbaşkanı adayı Oğan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, kesin olmayan seçim neticeleri hakkında açıklamalar yaptı.

"Terör örgütleriyle mesafeli olmayanlar gelmesin"

Oğan, şunları kaydetti:

"Seçimlerin ikinci tura kalmasını büyük bir olasılık olarak görüyoruz. Atatürkçüler ve Türk milliyetçileri bu seçimin kilididir. Muharrem İnce'nin seçimden çeşitli baskılarla el çektirilmesinin akabinde son birkaç gün bize de saldırdılar, itham ettiler, linç teşebbüsünde bulundular. İşte bunların da bu siyasal tablodan çıkarması gereken çok fazla ders olmalıdır.

Bize oy verenlerin temsilcileriyle istişareler gerçekleştireceğiz ve bir karar alacağız. 13 milyon sığınmacının ülkelerine geri gönderilmesi, ekonomik krizin baz nedeni olan 'Faiz sebep, enflasyon netice.' gibi saçmalıklardan vazgeçilmesi ve terör örgütleriyle mücadele olmazsa olmazımızdır. Biz istişareden yana tavır alacağız. Netice her ne olursa olsun, vatandaşlarımızın yararına olacaktır. Terör örgütleriyle arasında mesafe olmayanlar zaten gelmesin. Çıkacak her netice vatandaşlarımıza hayırlı olsun."

Yorumlar (0)