Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak girdiği 14 Mayıs'taki seçimlerde yüzde 5.17 oy alarak dikkatleri üzerine çeken Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

GÜNDEM 19.05.2023, 17:22 19.05.2023, 18:11 Hakan Öksüz
Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda yüzde 5.17 oy alan Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ülke gündeminin en çok konuşulan isimlerinden birine dönüştü. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimi öncesi Oğan öncülüğündeki Ata İttifakı'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mı, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu'na mı destek vereceği merak ediliyor.

İletişim Başkanlığı duyurdu

Ata İttifakı'nın ortaklarından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde aldığı oy oranı ile dikkatleri üzerine çeken Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi. Açıklama, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Görüşme 1 saat sürdü

Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen toplantı, basına kapalı yapıldı. Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü kaydedildi. Erdoğan'ın, görüşme sonrası Dolmabahçe'den ayrıldığı bildirildi.

Yorumlar (0)