Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme

Sinan Ateş cinayetinin şüphelilerinden E.Y. ve T.D. çıkartılmış oldukları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

GÜNDEM 26.01.2023, 13:06 27.01.2023, 16:15
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin devam eden soruşturma çerçevesinde 2 kişi daha tutuklandı.

Tutuklu sayısı 17'ye çıktı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma dahilinde şüpheliler E.Y. ve T.D.'nin emniyetteki işlemleri bitirildi. Sağlık kontrolü sonrasında şüpheliler adliyeye sevk edildi ve savcılık sorguları sonrasında tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. E.Y. ve T.D. çıkarılmış olduğu hakimlik tarafından tutuklanırken, Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında ise tutuklu sayısı 17'ye çıktı.

Olayın geçmişi...

Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya Çukurambar'da 30 Aralık 2022 tarihinde binadan çıktıkları esnada 2 motosikletli kişinin saldırısına uğradı. Selman Bozkurt saldırıda omzundan yaralanırken Sinan Ateş ise yaşamını yitirdi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılmış olan soruşturma dahilinde 4 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulandı, 13 şüpheli ise tutuklandı.

Yorumlar (0)