Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme

Sinan Ateş cinayeti tahkikatı çerçevesinde gözaltına alınan üç kişi daha tutuklandı. Cinayete ilişkin tutuklanan toplam kişi sayısı 13'e yükseldi.

GÜNDEM 07.01.2023, 20:40 09.01.2023, 14:56
Sinan Ateş cinayetinde yeni gelişme

Eski Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ateş'in öldürülmesi ile ilgili tahkikatta, aralarında Doğukan Ç.'nin de yer aldığı üç kişi tutuklandı.



Üç kişi tutuklandı, iki kişi serbest bırakıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, 30 Aralık 2022 tarihinde düzenlenen silahlı saldırıda Ateş'in yaşamını yitirmesi, Selman Bozkurt'un ise yaralanmasına dair tahkikat kapsamında bugün itibarıyla beş zanlının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığındaki işlemleri tamamlandı.

Sulh ceza hakimliğine sevk edilen zanlılardan Doğukan Ç. ile U.E. ve S.K. tutuklandı, iki kişi ise adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Olay ile ilgili tutuklanan kişi sayısı 13'e yükseldi.



Olay


Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile birlikte Çankaya ilçesine bağlı Çukurambar semtindeki Kızılırmak Mahallesi üzerinde 30 Aralık tarihinde bir binadan çıktıkları esnada, motosikletli iki şahsın silahlı saldırısına maruz kalmıştı.

Saldırı sonucunda Bozkurt omzundan yaralanırken, Sinan Ateş, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak can vermişti.

Yorumlar (0)