Siirt ve Tunceli'de 2 terörist etkisizleştirildi

Tunceli'nin merkez ilçe kırsalı ile Siirt'in Baykan ilçe kırsalında gerçekleştirilen operasyonlarda, bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 terörist silahlarıyla ölü ele geçirildi.

GÜNDEM 25.08.2019, 08:42 25.08.2019, 16:09
Siirt ve Tunceli'de 2 terörist etkisizleştirildi

Tunceli'nin merkez ilçe kırsalı ile Siirt'in Baykan ilçe kırsalında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda, 2 terörist silahlarıyla etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Siirt-Baykan ilçe kırsalında gerçekleştirilen hava destekli operasyonda bölücü terör örgütü PKK mensubu 1 teröristin daha etkisiz hale getirildiği vurgulandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"İç güvenlik operasyonları kapsamında, Siirt-Baykan ilçe kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Özel Harekat timlerince gerçekleştirilen hava destekli operasyonda 1 terörist daha silahıyla etkisiz hale getirilmiştir. Böylelikle Siirt Baykan ilçe kırsalında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3'e yükselmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir."

Diğer taraftan, Tunceli merkez ilçe kırsalında, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak operasyonda da bir terörist silahıyla birlikte ölü ele geçirildi.

Yorumlar (0)