Seyhan Belediye Başkanı Akay'a saldırı

Adana kent merkezine bağlı Seyhan ilçesinin belediye başkanı Akif Kemal Akay'a iştirak ettiği bir iftar programında yumurtalı saldırı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 21.04.2022, 23:18 22.04.2022, 10:59
Seyhan Belediye Başkanı Akay'a saldırı

Dağlıoğlu Mahallesi üzerinde belediye tarafından organize edilen iftara iştirak eden Başkan Akay'a birkaç kişi oldukları tespit edilen grup tarafından tepki gösterildi ve yumurta atıldı.

Yumurta Akay'ın burnuna isabet etti. Seyhan Belediye Başkanı, saldırgan şahıslar hakkında şikayette bulundu. 

Akay, gerçekleştirdiği açıklamada, günaşırı düzenledikleri iftar programlarından birinde tatsız bir olay yaşandığını kaydetti.

Akay: Kaçmak mecburiyetinde kaldılar

Kendisine yönelik atılan yumurtanın burnuna geldiğini ifade eden Akay, şöyle konuştu:

"Buna bir saldırı demeyelim, yumurta attılar. Olayın hepsi bu. Olayın ardından zaten mahalle sakinleriyle birlikte yemeğimizi yemeye devam ettik. Binden fazla yurttaşımız oradaydı, zaten herkes de bu olayı fazlasıyla protestoda bulundu. Yumurta atanlar da bu esnada kaçmak mecburiyetinde kaldılar." 
 

Çelik: Geçmiş olsun 

Diğer yandan, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Başkan Akay'a geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Çelik, "Başkan Akay’a geçmiş olsun temennilerimi gönderiyorum. Kaba güç ve taciz asla bir çözüm yöntemi olamaz. Kaba gücü mazur görmemiz asla söz konusu değildir. " ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)