Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in de bulunduğu ünlü restorana baskın!

İstanbul Nişantaşı’nda ünlü bir restoran, yasak saatini geçti ve gece yarısına kadar açık kaldı. İhbar alan polis, restorana baskın yaptı. Mekanda sosyal mesafeyi hiçe sayan 100 kişiye ceza kesildi. Mekandaki kişiler arasında Seren Serengil’in eski eşi sanatçı Yaşar İpek de bulunuyordu.

GÜNDEM 07.03.2021, 11:40 08.03.2021, 10:21
Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in de bulunduğu ünlü restorana baskın!

Yeniden normalleşmeyle beraber, restoranlar da yeniden açıldı. İstanbul’un Şişli ilçesine bağlı Nişantaşı Mahallesi Vali Konağı Caddesi’nde bulunan ünlü bir restoran ise, saat 19.00 itibariyle kapanması gereken saatini geçirdi. Gece vakitlerine kadar açık kalan restorana, ihbar üzerine polis baskın yaptı.

Mekanda Yaşar İpek de görüntülendi

Mekana gelen polisler, yaklaşık 100 kişinin iç içe yemek yiyerek içki içtiğini gördü. Sosyal mesafenin yok sayıldığı mekanda bulunan kişilere, idari para cezası uygulandı. Polis ekiplerinin ceza kesmesinin ardından, mekanda bulunan kişiler teker teker çıkmaya başladı. Mekanda ayrıca, Seren Serengil’in eski eşi sanatçı Yaşar İpek de görüntülendi.  

Üç aydır ilk defa dışarıya adım attığını söyleyen Yaşar İpek, pandeminin bir an önce bitmesini diledi. İpek, aracına bindi ve mekandan hızlıca uzaklaştı.

Yorumlar (0)