Selçuk Özdağ'a saldıran 2 zanlı yakalandı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a, evinin önünde aracına binerken saldıran 5 kişiden 2'si yakalanarak gözaltına alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, diğer zanlıların yakalanması için yürütülen çalışmanın sürdüğünü bildirdi.

GÜNDEM 17.01.2021, 16:25 18.01.2021, 09:00
Selçuk Özdağ'a saldıran 2 zanlı yakalandı

Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu'nun yaptığı Gelecek Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ı, evinin önünde aracına binerken darp eden zanlılardan 2'sinin yakalanarak gözaltına alındığı duyuruldu.

Sosyal medya platformu Twitter'daki kurumsal hesaptan bilgilendirme paylaşımında bulunan Ankara Emniyet Müdürlüğü, Selçuk Özdağ'ın 15 Ocak 2021 Cuma günü ikametinin önünde aracına binerken saldırıya uğradığını hatırlatarak, olayla ilgili olarak 2 zanlının yakalanıp gözaltına alındığını kaydetti.

Ankara Emniyet Müdürlüğünün bilgilendirme paylaşımında, diğer zanlıların da yakalanması için çalışmaların sürdüğü vurgulandı.

Olay

GP (Gelecek Partisi) Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak 2021 Cuma günü evinden çıkarak aracına doğru giderken sopalı bir grubun saldırısına uğramıştı.

Başından ve yüzünden darbe alan 26. Dönem Milletvekili Selçuk Özdağ'ın şoförünün belindeki silahı çekerek havaya ateş etmesi üzerine saldırganların uzaklaştığı açıklanmıştı.

Özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alınan Selçuk Özdağ, Erdoğan ve Bahçeli'den korkmadığını söylemişti.

Erdoğan'dan geçmiş olsun telefonu alan Selçuk Özdağ, saldırının detaylarını Cumhurbaşkanı ile paylaşmıştı.

Saldırıya çok sert tepki gösteren ve olayı "siyaset terörü" olarak nitelendiren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, "Erdoğan vesayet altında, bir adım sonra o da tasfiye edilecek" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)