Şehitlerimizin intikamı alındı: Bayram öncesi bayram 

Şırnak’ta görev yapan Uzman Çavuş Kemal Sayar ve bomba imha uzmanı olarak Şırnak’ta bulunan Astsubay Esma Çevik 2019 senesinde şehit düşmüşlerdi. Başlatılan son Eren Operasyonu ile ikisinin de intikamı alındı. 

GÜNDEM 31.03.2021, 14:55 01.04.2021, 09:46
Şehitlerimizin intikamı alındı: Bayram öncesi bayram 

“Eren-5 Operasyonları” kapsamında Mardin Nusaybin sınırları içerisinde gerçekleştirilen operasyonda 6 terörist öldürüldü.

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birlikleri tarafından öldürülen teröristlerin, 2019 senesinde Esma Çevik ve Kemal Sayar’ın şehit düşmesiyle ilgilerinin olduğu varsayılıyor.



“Bayram öncesi bayram oldu”

2019 senesinde Şırnak İdil’de şehit düşen bomba imha uzmanı Astsubay Esma Çevik’in babası Hüseyin Akgül ise bugün için “bayram” ifadesini kullandı.



“Allah’ın izniyle ve Cumhurbaşkanımız ile İçişleri Bakanımız sayesinde teröristlerin sonu gelecek. Bu operasyon, bu katillerin öldürülmesi benim için bayram öncesinde bayram oldu. Şehitlerimizin kanları yerde kalmadı. Ülkemiz, basit bir cumhuriyet değildir aksine gazileriyle ve şehitleriyle bedel ödemiştir; hala da ödemektedir.” açıklamasında bulunan acılı baba, yüreğine biraz olsun su serpildiğini söyledi.



Teröristlerin öldürülmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Akgül, askerimiz, polisimiz gece gündüz bizim için mücadele ediyor hepsinden Allah razı olsun, ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)