Şehit polise son veda: Gözyaşları sel oldu

Mersin’de PKK’lı teröristler tarafından polisevine düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Sedat Gezer son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. 

GÜNDEM 27.09.2022, 15:13 28.09.2022, 08:45
Şehit polise son veda: Gözyaşları sel oldu

Mersin’de bulunan Tece Polisevi’ne dün gece PKK’lı teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 48 yaşındaki polis memuru Sedat Gezer şehit düştü. Bugün şehit polis için Muğdat Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milletvekilleri ve siyasetçiler de yer aldı. 

Bakan Soylu, şehidin tabutunu omzunda taşıdı

Cenaze töreninde Gezer’in yakınları uzun süre şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası dualar okundu. Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin tabutunu cami avlusundan cenaze aracına kadar omzunda taşıdı. 2 çocuk babası olan şehit Sedat Gezer’in cenazesi, daha sonra Mersin Şehir Mezarlığı’ndaki şehitlikte toprağa verildi. 





Yorumlar (0)