Şehit babasının şehitler için 11 gün önce türkü söylediği ortaya çıktı

Teröristler tarafından Fırat Kalkanı bölgesine düzenlenen saldırıda şehit düşen 2 askerden biri olan Mevlüt Yoğurtcu’nun babası, 11 gün önceki paylaşımıyla yürekleri dağladı. Baba Şahin Yoğurtcu’nun şehitler için türkü söyleyerek bunu sosyal medya hesabında yayınladığı görüldü. 

GÜNDEM 27.07.2022, 16:11 28.07.2022, 15:42
Şehit babasının şehitler için 11 gün önce türkü söylediği ortaya çıktı

Türkiye, Fırat Kalkanı bölgesinde şehit düşen 2 askerinin acısını yaşıyor. Teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonrası önce ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan, daha da sonra da tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamayarak şehit düşen Tankçı Sözleşmeli Er Mevlüt Yoğurtcu, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 

“Şehit olmuş benim kınalı kuzum”

Şehit Yoğurtcu’nun babasının 11 gün önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Video paylaşımında Baba Yoğurtcu’nun, söz ve müziği kendisine ait olan ve şehitler için yazılan bir türküyü seslendirerek takipçileri ile paylaştığı görüldü. Şehit babasının türküde seslendirdiği, “Şehit olmuş benim kınalı kuzum” sözleri ise dinleyenlerin içini yaktı. 

Evli ve 1 çocuk babasıydı

Oğlunun şehadet haberini aldıktan sonra da sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yapan baba Yoğurtcu, “Oğlum Mevlüt Yoğurtcu şehit oldu” ifadelerini kullandı. Şehit Mehmetçik’in evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehidin naaşı, Ankara Ahmet Akseki Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak olan cenaze namazı sonrası Ankara Pursaklar’da toprağa verilecek. 



Yorumlar (0)