Şehit babasından duygulandıran sözler: 'Gökhanlar bitmez, vatan bölünmez'

Zeytin Dalı bölgesinde yaşanan saldırıda şehit olan 2 askerden Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın şehit haberi, Bursa’da baba evine ulaştı. 

GÜNDEM 08.04.2021, 12:35 09.04.2021, 09:47
Şehit babasından duygulandıran sözler: 'Gökhanlar bitmez, vatan bölünmez'

Afrin’de, Zeytin Dalı Harekat bölgesinde PKK/YPG terör örgütünün düzenlediği hain saldırı sonucu 2 askerimiz şehit olmuştu.

“3-5 ite kendimizi mi satacağız”

Şehit olan askerlerden Uz. Çavuş Gökhan Çakır’ın şehit olduğu haberi, yetkililer tarafından Bursa İnegöl’deki ailesine ulaştı. Oğlunun şehit olduğu haberini alan Baba Hasan Çakır gözyaşlarına boğulurken şehit haberini alan mahalle sakinleri şehit evinin önünde toplandı.

Taziyeleri kabul eden Baba Hasan Çakır, “Allah devletimize, milletimize zeval vermesin.” sözlerini sarf ederken sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Dostlar sağ olsun. Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin. 3-5 ite kendimizi mi satacağız. Görün bakın neler oluyor. Bugün bir tane Gökhan gitti ancak yarına kadar bin tane Gökhan daha gelir. Oğlumun kanını yerde bırakmayacaklar, hiç şüphem yok.”

Nikahı kıyıp düğünü ertelemişti

Afrin’de şehit olan Uzman Çavuş Gökhan Çakır, 2 ay önce Kovid-19 pandemisi sebebiyle nikah kıyıp, düğününü ise ertelediği belirlendi.

Yorumlar (0)