"Seçim gecesi neredeydin?" diyenlere ilk kez yanıt verdi!

Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapıldığı gün konuşma yapabilmek için kendisine herhangi bir veri sunulmadığını, partisinin 13.000 sandığa gözlemci koymadığını ifade etti. 

GÜNDEM 13.08.2020, 11:29
"Seçim gecesi neredeydin?" diyenlere ilk kez yanıt verdi!

Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra açıklama yapmamasına tepki gösterenlere ve kendisine "Seçim gecesi neredeydin?" diye soranlara ilk kez yanıt verdi. 

"Seçim zamanı reklamımı yapmadılar"

Seçim zamanında televizyonlarda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun reklamlarının döndüğünü hatırlatarak, kendi reklamlarını televizyonlara vermediklerini söyledi.

Muharrem İnce, moralini bozmak için her şeyi yaptıklarını ileri sürerek, örgütlere para göndermediklerini ve reklam yapmadıklarını ifade etti.

"Sandıklarda gözlemci yoktu"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin gecesinde kendisine herhangi bir bilgi verilmediğini aktaran Muharrem İnce, partisinin 13.000 sandığa gözlemci koymadığını ve bunun 4 milyon oya tekabül ettiğini belirtti. 

"4 milyon oy çöpe gitti"

Muharrem İnce, 4 milyon oyun resmen çöpe atıldığını kaydederek, kendisinden yalan söyleyerek Türk milletinin karşısına çıkmasını istediklerini aktardı.

"Bana herhangi bir veri sunulmadı"

Seçim gecesi açıklama yapmadığı için kendisine kızanlardan özür dileyen Muharrem İnce, krizi kötü idare etmiş olabileceğini ancak kendisine herhangi bir veri sunulmadığını söyledi. 


 

Yorumlar (0)