SDÜ'den inşaat çukurunda ölen öğrenciyle ilgili açıklama

Süleyman Demirel Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisinin inşaat çukuruna düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

GÜNDEM 05.10.2021, 10:17 05.10.2021, 16:30
SDÜ'den inşaat çukurunda ölen öğrenciyle ilgili açıklama

29 Eylül Çarşamba tarihinde Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Yerleşkesi'nde bulunan yemekhane inşaatının yanından, yaşadığı yurda doğru giden 19 yaşındaki Ali Sinan Cirit, akşam 22.30 sıralarında aniden dengesini kaybederek 8 metre yükseklikten inşaat için kazılan çukura düştü.

19 yaşındaki üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi

Bir inşaat işçisinin 30 Eylül sabahı hareketsiz halde bulduğu 19 yaşındaki Cirit’in, hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cirit’in cenazesi, otopsi işlemlerinden sonra 1 Ekim’de memleketi Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Soruşturma devam ediyor

Süleyman Demirel Üniversitesi yönetimi, olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, “Öğrencimiz Ali Sinan Cirit’in hayatını kaybetmesiyle ilgili adli ve idari soruşturma, inceleme süreçleri başlamıştır. Üniversitemiz kamera sisteminden elde edilen bütün kamera görüntüleri idari ve adli mercilerle paylaşılmıştır. Üniversitemiz tarafından süreç, dikkatle ve hassasiyetle takip edilmektedir.” sözlerine yer verildi.

Yorumlar (0)