Sarıgül’den TOGG açıklaması: “Kamu kuruluşlarındaki araçlar iptal edilmeli”

Genel af yönünde çağrıda bulunan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül milli ve yerli otomobil TOGG hakkında da açıklamada bulundu.

GÜNDEM 27.07.2022, 11:28 28.07.2022, 08:31
Sarıgül’den TOGG açıklaması: “Kamu kuruluşlarındaki araçlar iptal edilmeli”

Konya’nın ilçesi olan Ereğli’ye giderek birtakım ziyaretlerde bulunan Mustafa Sarıgül, burada açıklamalarda bulundu. Ereğli’de bulunan bir Cezaevinin önüne giderek “genel af” isteminde bulunan yapan Sarıgül, basın mensuplarının sorusu üzerine yerli ve milli otomobile de değindi.

“Af çağrımız sadece vicdanidir”

Af çağrısında bulunan Sarıgül, "Af istemimizin herhangi bir siyasi yanı bulunmamaktadır. Af talebimiz, sadece vicdani bir çağrıdır. Türkiye merhametlidir, şefkatlidir. Devletimiz, gerçekleştirilmiş olan hataları affedecek derecede da mert ve yücedir" dedi.

ABD’nin terör örgütü elebaşı için yayınladığı mesaja tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde dünya gündemine düşen ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı'nın (CENTCOM) terör yapılanması PKK/YPG elebaşı “Ciyan Tolheldan Afrin” takma isimli Salwa Yusuk adına taziye mesajı yayınlaması ile ilgili Sarıgül, “Şu anda teröristlere baş sağlığı dileyen Amerika Birleşik Devletleri, burada vatan topraklarına sahip çıkan Mehmetçik'e baş sağlığı dilemelidir” şeklinde ifade etti.

“Yerli malı, yurdun malı”

Basın mensuplarının milli ve yeri TOGG hakkında sorduğu soruya karşı Sarıgül, "Biz ekonomik milliyetçilik gösteren siyasi bir partiyiz. Buradan bakana çağrı yapıyorum. Özellikle kamu kuruluşlarında ve kurumlarında bulunan tüm otomobiller iptal edilmeli. Bundan sonra herkes TOGG'u kullanmalı. Ben de TOGG satın alacağım. Biliyorsunuz, TOGG yurdumuzun malı, yerli malı. Bu yüzden herkes TOGG kullanmalı" dedi.

Yorumlar (0)