Şanlıurfa’daki mağarada kavga çıktı: 1 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesine bağlı dağlık bölgedeki mağarada, silahlı bir kavga çıktı. Alacak vereceke meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

GÜNDEM 18.02.2021, 11:34
Şanlıurfa’daki mağarada kavga çıktı: 1 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı olan Topdağı Mahallesi’nde silahlı bir kavga çıktı. Dağlık bölgede yer alan mağarada çıkan kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. İki ayrı grup arasında alacak-verecek nedeniyle çıkan kavgada silahın yanı sıra taşlar ve sopalar da kullanıldı.

Yaralılar, çevre hastanelerde tedavi altına alındı

Çıkan kavgada önce çok ağır yaralanan 33 yaşındaki Mahmut Kama adlı vatanda, bir süre sonra olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak bulunan 6 kişi ise, ihbar sonrası gelen ambulansla birlikte kent merkezinde bulunan hastanelerde tedavi altına alındı. Mağaraya gelen 112 Acil Servis ekipleri, hastaneye gitmeden önce mağarada müdahale yaptı.

Mağara yakınlarında olay üzerine soruşturma başlatan polis, mermilerin hedefi olan ve bomboş bulunan bir otomobil ile beraber, 2 tane ruhsatsız silah da ele geçirdi. Ayrıca kavgaya karışan diğer şüpheliler de aranıyor.

Yorumlar (0)