Şanlıurfa’da bir kadın doğurduğu bebeğini poşete koyup terk etti

Şanlıurfa’ya bağlı bulunan Siverek ilçesinde, sokakta doğum yapan bir kadın doğurduğu bebeği poşete koyarak olay yerini terk etti.

GÜNDEM 10.05.2022, 10:34 10.05.2022, 11:06
Şanlıurfa’da bir kadın doğurduğu bebeğini poşete koyup terk etti

Meydana gelen olay gecenin ilerleyen saatlerinde, Siverek ilçesinin Adnan Menderes Bulvarı bölgesinde, Camikebir Mahallesi'nde yaşandı. Belirtilenlere göre, gecenin ilerleyen vakitlerinde hamile bir kadın Camikebir Mahallesinde bulunan bir sokağın karanlık yerine gelerek burada yalnız başına doğumu gerçekleştirdi. Doğumu yapan kadın daha sonra bebeğini bulduğu bir poşetin içine koyarak sokağa terk etti. Mahalle sakinlerinin sokaktan gelen bebek ağlama sesini duymaları üzerine, olay yerini kontrole gittiler. Poşetin içerisinde gördükleri bebek karşısında hayretler içerisinde kalan mahalleliler olayı hemen 112 Acil birimlerine ve polise ihbar etti.

Hastaneye götürüldü

Kısa bir zamanda olay yerine ulaşan ekipler, terk edilen bebeği ambulansla beraber Siverek Devlet Hastanesi yeni doğan birimine götürerek tedavi altına aldı.

Yeni doğan bebeğin sağlığının iyi olduğu belirtilirken polis, çocuğunu sokağa terk eden vicdansız anneyi arama çalışmaları başlattı.

Yorumlar (0)