Şanlı ordunun şanlı şehidi!

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı.

GÜNDEM 11.10.2019, 07:04 11.10.2019, 10:42
Şanlı ordunun şanlı şehidi!

Türkiye'nin güneyinde oluşturulmak istenen terör devletine engel olmak ve bölgede kalıcı barışı ve huzuru tesis etmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan ve Suriye Milli Ordusu (SMO) tarafından destek verilen Barış Pınarı Harekatı'nda bölücü terör örgütü YPG/PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz yaralandı.

Konuya ilişkin Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan yazılı açıklamada, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü YPG/PKK mensubu teröristlerle çıkan çatışmada bir askerimizin şehit olduğu, 3 askerimizin de yaralandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığının açıklamasında şunlar denildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehidimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Yorumlar (0)