Samsun’da trafikte yol verme kavgası kanlı bitti! Polisi bıçakladı

Samsun'da trafikte yol verme kavgası bıçaklı saldırıya dönüştü. Kavga ettiği polis memurunu bıçaklayan şahsın o anları güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

GÜNDEM 21.07.2022, 16:50 22.07.2022, 14:42
Samsun’da trafikte yol verme kavgası kanlı bitti! Polisi bıçakladı

Hadise, Samsun'un ilçesi olan Atakum’un Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı yolu üzerinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, polis memuru olan O.H. (26), kendine ait olan otomobiliyle seyir halindeyken farklı bir aracın sürücüsü A.Y.Ö. (30) ile tartışmaya başladı. Yol verme konusu yüzünden başlayan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü.

Birçok defa bıçakladı

Kavga sırasında A.Y.Ö.'nün yanında getirdiği bıçakla saldırıya maruz kalan polis memuru O.H. vücudunun birçok bölgesinden yaralandı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine 112 ekiplerince ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan polis memuru gerçekleştirilen ilk müdahalenin sonrasında Samsun Araştırma ve Eğitim Hastanesine götürüldü.

Olay yerinde yakalandı

Olay sırasında polis ekiplerince gözaltına alınan A.Y.Ö. daha sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu birimlerine sevk edildi. Merkezde gerçekleştirilen sorgunun ardından zanlı A.Y.Ö. Samsun Adliyesine gönderildi.

Yorumlar (0)