Samsun’da sünnet düğünü kana bulandı: 1 ölü, 5 yaralı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde gerçekleştirilen bir sünnet düğününe silahlı saldırıda bulunuldu. 

GÜNDEM 15.07.2022, 08:17 15.07.2022, 09:23
Samsun’da sünnet düğünü kana bulandı: 1 ölü, 5 yaralı

Edinilen bilgilere olay, Yeni Mahalle’de meydana geldi. Oğlu için sokak üzerinde bir sünnet düğünü düzenleyen baba Tekin Özvatan, bir süre sonra Metehan G. isimli misafirle tartışmaya başladı. Metehan G.’nin sürekli taşkınlık yapmasına öfkelenen Tekin Özvatan, kendisinin bölgeden uzaklaşmasını istedi. 

Düğünde taşkınlık yapınca sinirler gerildi

Olay yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra yeniden düğüne gelen ve bir kez daha taşkınlık çıkaran Metehan G.’ye tepkiler arttı. Düğünü gerçekleştirilen aile tarafından bir kez daha kovulan Metehan G., bu kez kaçarak babasının yanına gitti. Yaşananları öğrenen baba Mehmet G., oğlu ile beraber tüfek ve tabancaları yanlarına alarak düğün alanını basmaya karar verdiler. 

Torununun sünnet düğününde can verdi

Kısa sürede bölgeye ulaşan ve düğündeki vatandaşlara kurşun yağdırmaya başlayan baba Mehmet G. ve oğlu Metehan G., dakikalarca ateş etmeye devam etti. Silahlı saldırı sonucu Yasin Ayçiçek, Recep Ayçiçek, Murat Kış, Kevser Şengül, Tekin Özvatan ve saldırıyı düzenleyen isimlerden Mehmet G. yaralanarak Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Torununun sünnet düğününe katılan dede Recep Ayçiçek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Yaralılar, tedavilerinin devamı için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0)