Samsun’da feci kaza… Metrelerce takla attı: 2 ölü

Samsun’da, gece saatlerinde seyir halinde olan bir otomobil kontrolden çıkarak yaklaşık 25 metre boyunca takla attı. Feci kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 17.06.2022, 08:13
Samsun’da feci kaza… Metrelerce takla attı: 2 ölü

Edinilen bilgiye göre olay dün gece 23.30 sıralarında Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. 24 yaşındaki Hasan Tiryaki kontrolündeki 34 GM 6611 plakalı araç, aniden kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Kaldırıma çıktıktan sonra havalanan otomobil, yaklaşık 25 metre boyunca takla attı. 

25 metre boyunca takla atarak sürüklendi

Metrelerce sürüklendikten sonra bir tekel bayi işletmesinin dış camına vuran araç, ardından bölgede bulunan apartmanın korkuluklarını yıkıp bir şarküteri işletmesine çarparak durabildi. Feci kazada araç sürücüsü Hasan Tiryakioğlu ve yanında bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Nacaroğlu ağır yaralandı. 

İkisi de hastanede hayatını kaybetti

Yunus Emre Nacaroğlu, bölgede yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa bindirilerek Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Lise öğrencisi olduğu öğrenilen Nacaroğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Özel bir hastaneye kaldırılan ve bayan kuaförü olduğu öğrenilen araç sürücüsü Hasan Tiryakioğlu da hastanede yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)