Samsun'da dehşet anları! Gündüz adam bıçaklayıp evini yaktı, akşam hastanelik oldu

Samsun'da, gündüz saatlerinde bir kişiyi bıçaklayan ardından kendi evini ateşe veren bir şahıs, dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. 

GÜNDEM 21.01.2022, 10:14 22.01.2022, 13:11
Samsun'da dehşet anları! Gündüz adam bıçaklayıp evini yaktı, akşam hastanelik oldu

Olay, dün akşam Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Kışla Mahallesi'nde bulunan 8 katlı apartmanda meydana geldi. 

Önce birini bıçakladı, sonra kendi evini ateşe verdi

İddiaya göre, 42 yaşındaki E.K. isimli şahıs, bir çay ocağında oturduğu esnada bir anda yanında oturan F.A.'yı bıçaklayıp bölgeden kaçtı. 112 sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesine ambulansla götürülen yaralı adam tedaviye alındı. 



Dehşet anı kamerada 
Yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Olayın hemen ardından bölgeden kaçan E.K.'yi takip eden polis ekipleri, dün akşam saatlerinde şüphelinin evinde olduğunu belirledi. Evinin kapısına gelen polis ekiplerine kapıyı açmayan ve evini yakacağını söyleyen E.K.'nin bu tutumu sonrasında polisler evden uzaklaştı. Fakat E.K., buna rağmen evini ateşe verdi. Evde bulunan eşyalar alev alev yanarken, E.K. ise alevlerden kaçarak balkona çıktı. Balkona çıkmasına rağmen duman sebebiyle E.K. isimli şahıs, zehirlenmekten kurtulamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek söndürdü. Öte yandan dumandan zehirlenen E.K., ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. 
Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)