Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan kötü haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, gerçekleştirilen tetkikler neticesinde öğrendiği hastalığı için bir süre boyunca Ankara'da tedavi altında olacağını duyurdu. Demir’in yerine vekaleten Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk'un görev yapacağı öğrenildi

GÜNDEM 21.07.2022, 00:23 21.07.2022, 17:00
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan kötü haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, gerçekleştirilen tetkikler neticesinde öğrendiği hastalığı için bir süre boyunca başkent Ankara'da tedavi altında olacağını bildirdi. 

"Bir süre Ankara'da olacağım"

Başkan Demir, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada "Yaklaşık olarak bir aydır bacağımda hissettiğim şiddetli ağrılar üzerine başvurduğum Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen tetkikler neticesinde öğrenmiş olduğum hastalığımın kesin teşhisi ve tedavisi için bir süre boyunca Ankara'da bulunacağım. Desteğini her daim yanımda hissettiğim siz değerli Samsunluların duaları ile bu süreci en kısa sürede atlatacağıma olan inancım tam. Bu vesile ile her birinizi gönülden selamlıyor, dualarınızı bekliyorum." ifadelerini kullandı. 

Demir’in yerine vekaleten Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk'un görev yapacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)