Saklandığı yere polisler bile inanamadı

Kocaeli’de hafta sonu kısıtlamasına uymayıp kahvehanede oyun oynayanlara yönelik yapılan operasyonda bir kişinin cezadan kurtulmak için saklandığı yeri tespit eden polis ekipleri, gördüklerine inanamadı.

GÜNDEM 18.04.2021, 14:24 19.04.2021, 12:14
Saklandığı yere polisler bile inanamadı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki bir kahvehanede yasakları hiçe sayarak kumar oynatıldığı yönünde ihbar alan polis ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

Suçüstü yakalandılar

Kartepe İlçesinde kısıtlama saatleri içinde bir kahvehanede oyun oynatıldığı ihbarını alan polis ekipleri, düzenledikleri ani baskınla 18 kişiyi kahvehanede suçüstü yakaladı.

Ani baskınla kahvehanede sokağa çıkma kısıtlamalarına uymayarak oyun oynayanları suçüstü yakalayan emniyet ekipleri, oyun oynayanlar ile kahvehane sahibi hakkında idari işlem yaptı.

Saklandı ama cezadan kurtulamadı

Polislerin geldiğini görüp cezadan kurtulmak isteyen birisi ise sandalyenin arkasına saklanıp üzerine örtü çekti.

Suçüstü yakalanan kişilere uygulanan idari işlemin ardından kahvehanede arama yapan polis ekipleri, duvarın dibinde öylece duran ve üzerinde masa örtüsü ile seccade bulunan birinin ayaklarını gördü. Elleriyle örtüyü kaldıran polisler, saklanmış başka bir kişiyle karşılaştı.

Bir süredir içeride hiç fark ettirmeden kendisini duvarın dibinde saklamayı başaran kişiyi gören polis ekipleri de gördükleri manzara karşısında şaşırmaktan kendilerini alamadı.

Yorumlar (0)