Sakarya’da kamyon damperi elektrik hatlarını kopardı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen yangına kamyonun kaldırılan damperinin elektrik hatlarını koparması neden oldu. Kamyonu saran alevler, sokakta bulunan binalara doğalgaz dağıtımını sağlayan kutuya da sıçradı ve kutudan yayılan doğalgaz kısa sürede alev aldı.

GÜNDEM 16.12.2019, 20:25 16.12.2019, 21:31
Sakarya’da kamyon damperi elektrik hatlarını kopardı

Sakarya Adapazarı’nın Hızırtepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir kamyonun kaldırılan damperi elektrik hatlarını kopardı. Kopan elektrik hattı, kısa sürede kamyonun alev almasına neden oldu. Kamyonun sürücüsü, canını ivedilikle kurtardı.

Akşam saatlerinde yaşanan yangında, kamyonu saran alevler, sokakta bulunan doğalgaz dağıtım şebekesine de sıçradı ve şebekeden yayılan doğalgaz yangının çevrede bulunan bir binaya sıçramasına neden oldu.

Yangın, itfaiye ekiplerinin doğalgaz akışını kesmesiyle kısa sürede kontrol altına alındı

Alevler çevre binanın dış cephesinin ve çatısının hasar görmesine neden oldu. Bina çevresini saran alevlerin faciaya sebep olmasına ramak kala itfaiye ekiplerinin doğalgaz hattındaki akışı kesmesiyle kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangında can kaybı yaşanmazken, kamyonda, binanın dış cephesi ve çatısında hasar oluştu. Savcılık, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)