Şahan Gökbakar'dan Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına yorum

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek'le ilgili yorumlara duyarsız kalmadı.

GÜNDEM 18.02.2022, 13:49 20.02.2022, 09:32
Şahan Gökbakar'dan Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına yorum

5 senedir albüm çıkarmayan Tarkan’ın, merakla beklenen parçası Geççek, dün ilk kez yayınlandı.

“Sanat bu”

Tarkan'ın şarkısı ve klibindeki sözler Türkiye'de gündem oldu. Geççek şarkısıyla ilgili sosyal medyada yüz binlerce paylaşım yapıldı.

Gündemdeki konulara ilişkin paylaşımlarıyla bilinen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Tarkan’ın yeni parçasına sessiz kalmadı. Twitter'dan bir paylaşım yapan Şahan Gökbakar, "Kimisi politik, kimisi pandemi anlar, bazıları dünyadaki kötülükleri anlar veya başka şeyler. Hissettiğindir, anladığındır o şarkı. Sanatçının sebeplerini ve hislerini sorgulamayın, kendi hissettiklerinize bakın, keyif alın. Sanat böyle." açıklamasını yaptı.

“Hepimize iyi gelecek”

'Geççek' ile ilgili duygularını belirten Tarkan ise şu sözleri kullandı: “Bir yıl önce ruh halimin iyi olmadığı bir süreçten geçtim. Pandemi, dünyadaki olaylar, insanlığın kaygı verici gidişatı, doğanın yok edilmesi gibi birçok şey beni olumsuz etkilemiş, umudumu kaybetmeye yaklaşmıştım. O dönemde bu şarkının sözleri ve melodisi içimde yankılandı. 'Geççek geççek’ Herkese iyi gelecek bir parça yazmalıyım dedim. Bu şarkı belki bizi teselli eder, umut verir, moral verir, diye düşündüm. Umuyorum ki 'Geççek' gülümsemeye vesile olur ve herkese iyi gelir.”

Yorumlar (1)
Fatma Genç 2 yıl önce
Tarkan'ın şarkısı tutar çünkü insanlara beyin fırtınası yaptırıyor,hem eğlenceli hem sorgulayıcı...Ucu esnek.. Önyargılardan uzak,milletçe,kardeşçe keyfine varın..