Sağlık Bakanlığı'ndan yeni atama ilanı

Sağlık Bakanlığının "2021 Yılı İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası İlanı" başlık Resmî Gazete ilanında tabip, diş tabibi ve eczacılık alanlarında atama yapılacağı açıklandı.

GÜNDEM 06.03.2021, 09:51 07.03.2021, 09:18
Sağlık Bakanlığı'ndan yeni atama ilanı

Sağlık Bakanlığının "Yeniden Atama Kurası İlanı" Resmî Gazete'de yayınlandı.

Bakanlıktan tabip, diş tabibi ve eczacı ataması

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan Resmi Gazete ilanında, tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman pozisyonunda yer alanlar ve uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa ve yeniden atamalar yapılacağı açıklandı. Bahse konu atamalarla ilgili başvurular ise 8-15 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Başvurular, Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden e-Devlet bilgileri aracılığıyla giriş yapılarak belirtilen süre içinde yapılacak.

Kesinleştirme işlemine dikkat

Başvuran kişilerin başvuru formlarını doldurarak tercihlerini kaydedip kesinleştirmesi gerekiyor. Kesinleştirme işleminden sonra değişikliğe izin verilmeyecek olup, kesinleştirme işlemi yapılamayan başvurular dikkate alınmayacak. Kesinleştirilen başvurular, herhangi bir kuruma evrak olarak gönderilmeyecek.

Türk soylu yabancıların da başvurabileceği bu ilanda, başvurmayı düşünen kişiler, resmî kurumdan alınan “Türk soylu” olduklarını beyan eden belgeyi başvuru sistemine kaydederek başvurularını gerçekleştirebilecek.

Yorumlar (0)