Sağlık Bakanlığı'na 40 bin yeni personel alınacak

Kabine toplantısının tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni personel atayacağız." dedi.

GÜNDEM 08.11.2021, 21:01
Sağlık Bakanlığı'na 40 bin yeni personel alınacak

Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından basın mensuplarının karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, oldukça önemli açıklamalar yaptı.

"Salgın kontrol altında"

Cumhurbaşkanı, "Sağlık sisteminde herhangi bir krize asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Pozitif vaka, yoğun bakım, hastaneye yatış ve can kaybı sayıları kontrol altında tutabileceğimiz seviyededir. Allah'ın izniyle bunları daha da iyi bir noktaya getireceğiz. Tabii ki bazı aksaklıklar oluşabilmektedir, Allah'ın izniyle bunların önüne geçeceğimiz tedbirleri en kısa sürede ortaya koyacağız. Açıklanan yaş grubunda bulunan, özellikle de ileri yaştaki yurttaşlarımızın aşılarını yaptırmalarının veyahut tamamlamalarının salgının ağır neticelerinin ortadan kaldırılmasına katkı sağlayacağını anımsatmak istiyorum." sözlerini sarf etti.

"40 bin sağlıkçıyı atayacağız"

Erdoğan, "Sağlıkçılarımıza bir müjde vermek istiyorum. Sağlık Bakanlığımıza 40 bin yeni personel atayacağız." diye konuştu.

Yorumlar (0)